A view of the wall and wooden underside of the roof of The Footprint - a green education base/classroom at St Catherine's, Windermere, Cumbria

 
A view of the wall and wooden underside of the roof of The Footprint - a green education base/classroom at St Catherine's, Windermere, Cumbria
4 0 c m
 
30cm
actual image size: 21cm x 32cm

Description

A view of the wall and wooden underside of the roof of The Footprint - a green education base/classroom at St Catherine's, Windermere, Cumbria. The building commissioned by The National Trust and built in 2006 includes recycled tyres and straw bales.

Image Details

Property Name
 
Windermere
NTPL Ref. No.
 
154780
Region
 
North West

©NTPL/Val Corbett

buy a print

Select print type
 
Select size
 
How many prints?
 
£20.00
 

buy a framed print

buy a canvas

buy a framed canvas